Overslaan naar content

Adviseur Glasvezel Odido

Landelijk, Zuid-Holland, Nederland€ 2.050 - € 2.500 per maandVerkoop

Functieomschrijving

JIJ KRIJGT ALS ADVISEUR
 • Direct een jaarcontract. We springen graag met je in het diepe!
 • Basissalaris van €2050 - 2500,- per maand (o.b.v. leeftijd en aantoonbare ervaring)
 • Plus een onbeperkte bonus.
 • Reiskostenvergoeding. Jouw teamleider heeft een auto. Je ontmoet elkaar op een aangewezen plek. Samen gaan jullie op pad.
 • Vakantie: 24 dagen om op te laden van jouw harde werk. + 1 HAPPY-DAY
 • Plus vakantiegeld 8%
 • Een té gek team: Een gezellig team dat zorgt voor een leuke tijd en nog leukere borrels
 • Je gaat aan de slag voor DÉ snelstgroeiende Glasvezel-leverancier ODIDO 
 • Duidelijke carrièreladder. Zodat je ook weet waar jouw Next Step naartoe gaat en hoe je financieel gaat groeien.
EN VERDER
 • Werktijden tussen 09.00 en 18.00 uur. Jij bepaalt!
 • Training & coaching: Wij leiden jou op tot gecertificeerd verkoopmedewerker.
 • Doorgroeimogelijkheden: Van Verkoopmedewerker naar Teamleider, naar Vestigingsmanager. Bij PARTOF kan het allemaal! Wij bieden jou de mogelijkheid om door te groeien en met ons nieuwe uitdagingen aan te gaan.
JOUW DAG ALS ADVISEUR
Jouw dag als adviseur voor ODIDO begint met een dagstart: hoe ging het gisteren en wat zijn de doelen voor vandaag? Een stevige high five met je teamgenoten & let’s go! Je pakt je tablet erbij en bekijkt jouw adressenlijst. Waar je precies begint bepaal jij. Je bent de hele dag lekker onderweg en gaat in gesprek met (potentiële) klanten. Je bekijkt hun huidige situatie qua telecom, achterhaalt hun behoeften aan de hand van de (gezins)situatie en vertelt waarom een telecomabonnement van Odido de beste keuze is.
Odido groeit keihard en dat vertellen ze graag aan de bewoners die ze op het snelle en voordelige Glasvezel aansluiten. Al die informatie helpt jou om de klant te overtuigen om op Odido over te stappen. Dus dat is geld verdienen voor jou! Tijdens de pauze kom je weer samen met je teamgenoten. Even ontspannen terwijl je je bammetje eet. Je haalt een goede koffie met gegarandeerde energie boost en kan er weer tegenaan! Tegen het einde van jouw werkdag heb je nog een aantal afspraken met (potentiële) klanten staan. Die hengel je nog even binnen. Target binnen! Voldaan ga je naar huis. Daar ga jij PART_OFF. Uitrusten, genieten en even gedachten op nul. Om de volgende dag weer vol energie PART_ON te gaan! Enthousiast? 

Vereisten

JIJ BENT ALS ADVISEUR
 • Een makkelijke prater. Die goed en snel contact kan leggen met mensen.
 • Iemand die harder gaat lopen omdat je weet dat jouw salaris nog mooier gaat worden door de dikke bonus per sale.
 • Leergierig. Lefgozer of lefdame. Doorzetter. Mensenmens.
 • 17 jaar of (veel) ouder.
 • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar 
 • Niet ervaren, of wel, bij PARTOF maakt het niet uit! Door onze goede samenwerking ben jij in No-Time een echte Glasvezel-adviseur!
Waarom PARTOF jouw carrière een boost gaat geven: 5 redenen om deel uit te maken van ons team!
Werken bij PARTOF kan je carrière een enorme impuls geven. We bieden niet alleen een stabiele werkomgeving, maar ook een kans om te leren van de besten in de Direct Sales-branche en te werken aan uitdagende projecten. Wij weten dat het soms rete-spannend is om aan de slag te gaan als commercieel medewerker en je ineens oog-in-oog staat met de prospect aan de deur. Tot je het gewoon doet. Eén ding weten wij zeker. Werken kan overal, maar het naar je zin hebben is echt veel belangrijker. Wij hebben allemaal één ding gemeen binnen PARTOF: het werk dat we nu doen vinden we echt heel vet!


Hier zijn vijf redenen waarom werken bij PARTOF je laat groeien:


Professionele ontwikkeling. PARTOF investeert in zijn medewerkers en biedt verschillende kansen voor professionele ontwikkeling, zoals trainingen, workshops, en coaching.

Uitdagende projecten. Bij PARTOF werk je aan interessante en uitdagende projecten die je motiveren om je vaardigheden en kennis te vergroten. “We werken mét de besten, vóór de besten”.

Experts als collega. Bij PARTOF zijn je collega’s zeer ervaren in dit vakgebied. Dit biedt je de kans om van hen te leren en je eigen vaardigheden te ontwikkelen.

Stabiele werkomgeving. PARTOF heeft een zeer sterke positie in de markt en biedt daardoor een stabiele werkomgeving. Dit geeft rust en zekerheid in je carrière.

Aantrekkelijke beloningen. PARTOF biedt aantrekkelijke salarissen, goede bonussen en een duidelijk en transparant carrièrepad. Dit kan je helpen om financiële zekerheid te bereiken en jezelf te motiveren om te blijven groeien.


Als je op zoek bent naar een baan die je helpt groeien en jezelf uit te dagen, solliciteer dan direct. En gun je carrière die boost!
Vragen? Stel ze! Bel of app met 085 485 54 99 of mail naar work@partof.nl

of