Skip to content

Recruiter...maar niet zomaar eentje 😜

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederland€ 3.500 - € 4.000 per maandCommercieel

Functieomschrijving

🚨 KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP IN JOUW CARRIÈRE? DAN IS DIT DÉ NIEUWE JOB!

Stiekem ben jij onze “Talenten-speurneus”. 24/7 die smartphone in je handen met maar 1 doel: Talenten werven. Jij weet niet alleen de juiste snaar te raken, maar ook waar: Insta, FaceBook, Snapchat. Kortom; jij kent alle Online Hangouts van onze doelgroep. Je hebt in eerdere functies laten zien dat je weet wat een recruiter doet en nu is het tijd voor de volgende stap: jouw eigen afdeling! 🚨

DIT DOE JE BIJ ONS ALS RECRUITER

Je mag de afdeling (bijna) helemaal op gaan zetten 👷🏻‍♀️👷🏻🔧 We groeien namelijk als een 🚀 en deze activiteit moet KEI-hard meegroeien. Als (Senior) Recruiter bij PARTOF_ ben jij daar waar onze doelgroep is. Je bent een kei in het vinden van (jong) commercieel talent. Jij bent eindverantwoordelijk voor het werven van top kandidaten voor onze opdrachtgevers en daarmee een belangrijk persoon om de rest van het bedrijf te voorzien van nieuwe collega’s. Verder ben je een kei in online recruitment, gedreven om goede kandidaten te voorzien van een intakegesprek, je bent assertief en altijd op zoek naar de juiste match. Samen met de collega's van HR zorg je voor een ultieme kandidaten-reis 🏝 Elke dag is anders!

Ben je toe aan een nieuwe stap?
Voel jij je thuis in een jong en enthousiast team? Draai je jouw hand niet om voor het doen van veel dingen tegelijk? Dan is dit jouw droombaan. Word Senior Recruiter bij PARTOF_.

DE AFDELING RECRUITMENT (...als we samen in de 🔮 kijken)
...werft en selecteert kandidaten binnen de gestelde deadlines...stuurt aan, werkt mee en analyseert de uitkomst. Deze afdeling plant (online) selectiegesprekken met geselecteerde kandidaten voor de vestigingsmanagers. Ze hebben dagelijks contact met jouw collega’s die elke week nieuwe verkopers willen opleiden. Zo weten zij exact welke campagne ze moeten draaien. De afdeling is de bepalende persoon in het ontwikkelen en uitvoeren van (online) wervingscampagnes: Talentenbeurs, campus of online jullie zijn overal waar het nodig is. Elke dag op zoek naar de meest effectieve manier van werven en het converteren. Jullie zijn een belangrijke schakel in de onboarding en werken daarin nauw samen met de trainer(s), HR en salesmanagement. Jij bent eindverantwoordelijk voor het resultaat op deze afdeling. Samen met je collega’s zorgen jullie voor extreme groei van de afdeling verkoop. Je weet dit correct te rapporteren richting de directie tijdens een MT-overleg waar jij deel vanuit maakt. Maar het meest belangrijke; elke dag, week en maand zorg jij voor de WAUW!-factor.

JIJ KRIJGT

 • Geld: €3500 - €4000 (o.b.v 40 uur p/wk)
 • + Bonus gekoppeld aan groei KPI's
 • Contract: we springen graag met jou in het diepe.
 • 24 vakantiedagen + 1 HAPPY-DAY
 • De leukste collega’s van de wereld.
 • En verder: Incentives. Auto. Laptop. Smartphone.
 • Wij zijn fan van efficiënt werken en reizen 😜


WIJ ZIJN

PARTOF. En we houden van sales & marketing. Digitaal verleiden & persoonlijk converteren. Zullen we samen groeien? Dat doen we al sinds 2017 met een team van gemotiveerde, behulpzame, young (minded) sales heroes. Work hard, play hard. We werken om te scoren, maar vergeten ook zeker niet te ontspannen & ontladen tijdens onze vele Happy PARTOF_moments.


Enthousiast? Zin om met ons te bouwen? Wacht niet langer & become PARTOF_US 🙂 en solliciteer direct.


👉🏼 Vragen? Stel ze! Bel of app met 06 520 955 91 of mail naar contact@partof.nl


Vereisten

DIT BEN JIJ

 • Een ervaren Recruiter (must, maar drive is belangrijker. Dus 1 á 2 jaar is meer dan voldoende 😀)
 • Kennis van het werven van commercieel talent (bijv. winkelverkopers, fieldmarketeers enz) is een pré 
 • Hands-on: je coacht en bent in staat mensen op een hoger niveau te krijgen.
 • Ervaring met presenteren, trainen en rapportages maken en gebruiken is een pré
 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Iemand met een groot bestaand netwerk, waaruit jij gemakkelijk nieuw talent recruit (zeer grote pré!).
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Fulltime beschikbaar

of