Skip to content

Trainer (Commercieel)..de Johan Cruyff van de Sales 🥅 😀 ⚽️

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederland€ 3.000 - € 3.500 per maandHR

Functieomschrijving

🚨 KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP IN JOUW CARRIÈRE? DAN IS DIT DÉ NIEUWE JOB

"Er zijn veel mensen die kunnen zeggen dat een voetbalploeg slecht speelt, er zijn weinig mensen die kunnen zeggen waarom ze slecht speelt en er zijn slechts een paar mensen die kunnen zeggen wat er moet gebeuren om ze beter te laten spelen." (RIP Meneer Cruyff 🙏🏻 ⚽️). Jij weet (net als Johan) ook precies wat er nodig is in kennis en kunde binnen een team, maar dan wat er voor nodig is om commerciële collega's op te leiden. Je bent Mr. of Mrs. Know-It-All als het gaat om een (persoonlijk) verkoopgesprek. Jouw creatieve opleiding geeft begeleiding aan (startende) groepen, ouwe rotten-in-het-vak & teamcaptains. Elke training is een feestje met verrassende methodes die jij helemaal PARTOF_ maakt 🤹🏻‍♀️🪄


DIT DOE JE BIJ ONS ALS TRAINER

We groeien voor onze Opdrachtgever T-Mobile KEI-hard. Dat betekend dat de afdeling recruitment veel nieuw commercieel talent aan het binnenhalen is. Wij weten precies wat er voor nodig is om succesvol te zijn als verkoper, maar het opleiden groeit dus KEI-hard mee. Als trainer ben je verantwoordelijk voor alle trainingen en coaching on the job. Samen met collega's van HR en Recruitment plan je de meest resultaat-gevende trainingen, creëer en innoveer je trainingsmaterialen & breng je de groei in kennis en kunde goed in kaart. Zo spar je de ene dag met de salesmanager over de aandachtspunten in zijn team en met de Manager Sales Support over Commercieël bellen & zit je de andere dag in gesprek met de collega's van de T-Mobile Academy om zo op de hoogte te blijven van de laatste veranderingen op het gebied van product en dienst.🏝 Elke dag is anders! Je bent verantwoordelijk, samen met de collega's van HR, voor een ultieme medewerkerstevredenheid en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je toe aan een nieuwe stap?
Voel jij je thuis in een jong en enthousiast team? Draai je jouw hand niet om voor het doen van veel dingen tegelijk? Is het beter maken van verkopers joúw levenswerk? Dan is dit jouw droombaan 😇 Maar het meest belangrijke; elke dag, week en maand zorg jij samen met ons voor de WAUW!-factor.

JIJ KRIJGT

 • Geld: €3000 - €3250 (o.b.v 40 uur p/wk)
 • + Bonus gekoppeld aan groei KPI's
 • Contract: we springen graag met jou in het diepe.
 • 24 vakantiedagen + 1 HAPPY-DAY
 • De leukste collega’s van de wereld.
 • En verder: Incentives. Auto. Laptop. Smartphone.
 • Wij zijn fan van efficiënt werken en reizen 😜


WIJ ZIJN

PARTOF. En we houden van sales & marketing. Digitaal verleiden & persoonlijk converteren. Zullen we samen groeien? Dat doen we al sinds 2017 met een team van gemotiveerde, behulpzame, young (minded) sales heroes. Work hard, play hard. We werken om te scoren, maar vergeten ook zeker niet te ontspannen & ontladen tijdens onze vele Happy PARTOF_moments.


Enthousiast? Zin om met ons te bouwen? Wacht niet langer & become PARTOF_US 🙂 en solliciteer direct.


👉🏼 Vragen? Stel ze! Bel of app met 06 520 955 91 of mail naar contact@partof.nl

Vereisten

DIT BEN JIJ

 • Hands-on: je coacht en bent in staat mensen op een hoger niveau te krijgen. 
 • Heúl veúl ervaring met presenteren, trainen en coaching on the job
 • Gek op autorijden en lopen in 🇳🇱! En een oog dat precies weet waar je moet zijn voor het verbeteren van resultaat.
 • Ervaring als Commercieel Trainer (must, maar drive is belangrijker. Dus 1 á 2 jaar is meer dan voldoende 😀)
 • Iemand met een groot bestaand netwerk, waaruit jij gemakkelijk nieuwe methodes haalt en groei van ons trainingshuis (zeer grote pré!).
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Fulltime beschikbaar

of